Over Gekleurderol

Het ontstaan

Mijn naam is Casper de Koning. 19 jaar jong, geboren in een klein dorpje in het Westland, Zuid-Holland. Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met ondernemen, hoewel ik dat toen nog niet zo noemde.
Ik laadde de aanhanger van mijn skelter vol met planten die in het tuinbouwbedrijf van mijn ouders werden geteeld. Op de skelter trapte ik langs de huizen in mijn kleine dorpje om deze planten te verkopen. Ik maakte mensen blij met mijn producten én ik verdiende mijn eigen geld. Dit vond ik het mooiste wat er was.

In de eerste jaren van de middelbare school begon ik een klein handeltje in zonnebrillen. Ik kocht deze groot in en verkocht deze aan medescholieren. Dit pakte goed uit en ik begon deze ook op marktplaats te verkopen.

Na het afronden van deze middelbare school begon ik aan mijn studie Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Rotterdam. Deze studie bracht niet genoeg uitdaging en mijn ondernemershanden jeukten om iets op te starten. Dit keer was het tijd voor een 'echt bedrijf'.

Tijdens een diner bij een nieuw, modern restaurant met enkele vrienden ontdekten ik gekleurd toiletpapier. ik werd hierdoor onwijs verrast. Ik kwam erachter dat hier nauwelijks aan te komen was in Nederland, dus ik besloot deze taak op mij te nemen. in juni 2018 schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel. Gekleurderol kon beginnen.

Mijn eerste klap kreeg ik snel. Na een inkoopproces van twee maanden werd mij eind juli duidelijk dat ik was opgelicht door mijn 'leverancier'. Schade: iets meer dan €7000.

Wat nu? Stoppen? Absoluut niet. Mijn idee was niet minder geworden. Ik zette door met een nieuwe leverancier.

De Gekleurderollen vielen in de smaak en mijn aantal klanten groeide. Na enkele maanden besloot ik mijn assortiment uit te breiden met toiletrollen met een print erop. Op aanvraag van een klant breidde ik dit assortiment uit naar zelf ontworpen toiletpapier.

Naast het bedienen van mijn huidige klanten vergaar ik veel kennis over hygiëneartikelen. In combinatie met een studie is het zeker druk, maar met de energie die mijn klanten mij geven, zet ik door!

Missie

Gekleurderol wil bezoekers van het toilet met een glimlach laten terugkeren.

Visie

Gekleurderol streeft ernaar om zo veel mogelijk mensen te kunnen voorzien van Gekleurderollen waarbij milieu en kwaliteit voorop staat.